Fund me vija
Fund me vija
Fund me vija
Fund me vija

Fund me vija

Fund me vija prodhuar nga Amargi

Made in Albania

Madhësia
60,00 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Fund me vija prodhuar nga Amargi

Detajet

  • 100% pambuk
  • Thurur me tezgjah me dore
Pëmbajtja
Pambuk
amargi-SS20-multicolorskirt

Koleksioni vjetor endet nga rajoni në rajon për të kërkuar forma, ngjyra dhe motive të heshtura në muze. Në thelb të markës sonë është zgjedhja jonë e rrobave artizanale, të zgjedhura qëllimisht në mbështetje të ekonomisë lokale, fuqizimit të grave dhe parimeve të qëndrueshmërisë.

No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.