Fustan i ngushtë
Fustan i ngushtë
Fustan i ngushtë

Fustan i ngushtë

amargi-pranvere-12
Artikujt e fundit në gjendje
14 900 Lekë
  • Pjesa e sipërme pambuk
  • Pjesa e poshtme satin shkelqyes
  • Model i ngushtë
  • 100% Made in Albania.
Ngjyra
  • Blu

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Rreth pëlhurës:

Pëlhura është me burim në vend, e punuar me dorë nga gra artizane që ruajnë ende këtë traditë të vjetër. Me blerjen e kësaj pjese, ju mbështetni drejtpërdrejt punën e tyre.

Përbërja
Pambuk
Saten
Mëngët
Pa mëngë
8049396205
No reviews

15 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.