Bluze me Hyjneshat

Bluze me Hyjneshat

dhe-tshirt-01
2 200 Lekë

Bluze me printimin e Hyjneshave Shqiptare

100% Made in Kosova

Madhësia
Hyjneshat

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Bluze me Hyjneshat e ideuar dhe prodhuar nga "DHÉ by Granita"

Përbërja
Pambuk
No reviews

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

15 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.