Fund me pala dhe vija
Fund me pala dhe vija
Fund me pala dhe vija
Fund me pala dhe vija

Fund me pala dhe vija

amargi-pranvere-01
Artikujt e fundit në gjendje
8 500 Lekë

Detajet e produktit:

  • 100% pambuk
  • e bardhë me vija të tejdukshme
  • 100% Made in Albania.
Ngjyra
  • krem

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Rreth pëlhurës:

Pëlhura është vendase, e punuar me dorë nga gra artizane që ruajnë ende këtë traditë të vjetër.

Me blerjen e kësaj pjese, ju mbështetni drejtpërdrejt punën e tyre.

Përbërja
Pambuk
No reviews

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

15 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.