Vazo portokalli në terrazzo

Vazo portokalli në terrazzo

1 200 Lekë

Vazo e punuar me dore nga Xhensila me shume kujdes e dashuri.

100% Made in Albania

Ngjyra
  • Portokalli
Përmasat

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Vazo portokalli në terrazzo e punar nga Xhensila në "Make by Jenna"

Përbërja
Terrazzo
No reviews

10 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.