Vathe lule saten

Vathe lule saten

Artikujt e fundit në gjendje
2 000 Lekë

Vathë të punuar me dorë me shumë dashuri e kujdes nga Erinda.

100% Made in Albania

Ngjyra
  • E bardhë
  • Vjollce
  • e kaltër

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Vathë të punuar me dorë me shumë dashuri e kujdes nga Erinda.

Përbërja
Organzë
No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.