Vathë "Mimosa Drops"

Vathë "Mimosa Drops"

Vathë "Mimosa Drops" punuar me dorë nga Brisi

Made in Albania

Artikujt e fundit në gjendje
29,17 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Vathë "Mimosa Drops" punuar me dorë Brisi

Vathët janë pjesë unike dhe për këtë arsye nuk mund të riprodhohen.

Zgjidh Shqipërinë dhe produktet "Handmade in Albania"

Pëmbajtja
Lule të thara
Resin
brisi-vathe-003
No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.