Varëse "Petalet përqafojnë kristalet"
Varëse "Petalet përqafojnë kristalet"

Varëse "Petalet përqafojnë kristalet"

anart-varese-10
Artikujt e fundit në gjendje
2 700 Lekë

Varëse "Petalet përqafojnë kristalet" e punuar me dorë me kujdes e dashuri nga motrat "An'Art Koçollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Guret energjike fale struktures se tyre unike kristalore, ndikojne ne fushen energjike te personit qe e mbart ne nje aspekt te caktuar.

Baza e vareses nuk oksidohet.

Kapese 18k gold filled. 

No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.