Varëse "Mbështjelle në dritën e...
Varëse "Mbështjelle në dritën e...

Varëse "Mbështjelle në dritën e shpirtit"

anart-varese-09
Artikujt e fundit në gjendje
2 300 Lekë

Varëse "Mbështjelle në dritën e shpirtit" e punuar me dorë me kujdes e dashuri nga motrat "An'Art Koçollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Nje krijim detaje te imta, fine, te natyres florale.

Nje varese unike ne llojin e vet, punuar ne maje te gishtave me argjile te polimerizuar.

Pa kallepe apo forma te gatshme. Ne disa procese dhe etapa perzierjeje dhe perpunimi.

Gjatësia modifikohet. 

Përbërja
Polymer Clay
No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.