Varëse "Sweet crystal dreams"
Varëse "Sweet crystal dreams"

Varëse "Sweet crystal dreams"

anart-varese-05
Artikujt e fundit në gjendje
2 000 Lekë

Varëse "Sweet crystal dreams" e punuar me dorë me kujdes e dashuri nga motrat "An'Art Koçollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Varëse "Sweet crystal dreams" realizuar me Opal roz, Amethist, Perla, Roz Quartz dhe kristale austriake.

Kapëse argjend

Përbërja
Bakër
No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.