Varëse e koleksionit "Fairytale"
Varëse e koleksionit "Fairytale"

Varëse e koleksionit "Fairytale"

anart-varese-03
Artikujt e fundit në gjendje
3 500 Lekë

Varëse e koleksionit "Fairytale" e punuar me dorë me kujdes e dashuri nga motrat "An'Art Koçollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Frymezuar nga motivet e qendismave ne kostumet popullore.

Varëse e realizuar me bakër dhe gurë natyralë Clear Quartz e prerjes Swarovski, Kalcit, Moonstone.

Gjatësia përshtatet. 

Përbërja
Bakër
No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.