Unaze "Vintage Roses"
Unaze "Vintage Roses"
Unaze "Vintage Roses"

Unaze "Vintage Roses"

anart-unaze-04
Artikujt e fundit në gjendje
1 300 Lekë

Unaze "Vintage Roses" e punuar me dorë nga motrat "An'Art Koçollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Unaza "Vintage Roses" punuar me teknikën e skulpturimit.

Përshtatet me çdo masë.

Përbërja
Polymer Clay
No reviews

4 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.