Mbajtëse buke rrumbullaket
Mbajtëse buke rrumbullaket

Mbajtëse buke rrumbullaket

1 500 Lekë

Mbajtëse buke pambuku ose mbajtëse frutash e punuar me dorë.

100% Made in Albania.

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Forma e saj cilindrore e bën atë të gjithanshëme në përdorim.

Pajisur me një shtresë të brendshme pambuku të përshtatshme për kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimet.

Përbërja
Pambuk
No reviews

3 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.