Spilë Lule

Spilë Lule

Spilë lule punuar me dorë Erinda

Made in Albania

Ngjyra
  • Indigo
Artikujt e fundit në gjendje
33,33 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Spilë lule punuar me dorë nga Erinda

Spilat janë të krijuara posaçerisht për çdo klient dhe për këtë janë unike sepse asnjëra nuk i ngjan tjetrës.

Zgjidh Shqipërinë dhe produktet "Handmade in Albania"

erida-spile-002

Erinda punon në studion në Tiranë. Aty ajo krijon stolì të ndryshme si dhe qëndis dhe personalizon gjithçka që klientet e saj dëshirojnë.

No reviews

3 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.