Spile lule në madreperlë
Spile lule në madreperlë

Spile lule në madreperlë

Artikujt e fundit në gjendje
4 500 Lekë

Spilë e punuar me dorë me shumë dashuri e kujdes nga Erinda.

100% Made in Albania

Ngjyra
  • E kuqe
  • E gjelbër

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Spilë e punuar me dorë me shumë dashuri e kujdes nga Erinda.

No reviews

11 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.