Produktet më të shitura

Reçel dhe komposto

Reçel manaferre

Rapsodia
rapsodia-recel-manaferre
2,92 €
Reçel manaferre prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-007
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Msalla e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-msalla-001
24,17 €
Msalla e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel boronice

Rapsodia
rapsodia-recel-boronice
4,58 €
Reçel boronice prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel kumbulle

Rapsodia
rapsodia-recel-kumbulle
2,92 €
Reçel kumbulle prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel pjeshke

Rapsodia
rapsodia-recel-pjeshke
2,50 €
Reçel pjeshke prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Lëngje dhe ekstrakte

Lëng shege

Rapsodia
rapsodia-leng-shege
3,75 €
Lëng shege prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-001
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-002
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel fiku

Rapsodia
rapsodia-recel-fiku
2,92 €
Reçel fiku prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Krem gështenje

Rapsodia
rapsodia-geshtenje-krem
3,33 €
Krem gështenje prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-004
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Me porosi
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-007
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Msalla e bardhë e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-msalla-002
24,17 €
Msalla e bardhë e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.