Shall burrash i endur në tezgjah

Shall burrash i endur në tezgjah

Shall burrash i punuar me dorë nga Tereze

Made in Albania

Artikujt e fundit në gjendje
19,17 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Shall burrash i punuar me dorë nga Tereze.

Shalli është e endur me dorë në tezgjah nga gratë e krahinës së Zadrimës.

Zgjidh Shqipërinë dhe produktet "Handmade in Albania"

Pëmbajtja
Pambuk
az-shall-001

Iniciatoria e parë ishte Znj. Tereze Gega e cila mendoi që këtë traditë të vecantë të tezgjahut e cila karekterizon zonën e Zadrimës, ta praktikonte jo thjesht si një zakon por si një zanat i cili mund të gjeneronte të ardhura.

No reviews

1 produkt tjetër në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.