Set filxhanash me lule
Set filxhanash me lule

Set filxhanash me lule

1 200 Lekë

Set filxhanash per kafe me motive me lule te punuar dhe pikturuar me dore.

100% Made in Albania

Set

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Set filxhanash te punuar me dore ne Krajen nga "Studio Qeramike VASILI"

Mund te kombinoni setin tuaj.

Filxhanat vijne ne kompletin prej dy filxhanash me pjaten e tyre.

Përbërja
Qeramike
No reviews

Klientët që e kanë blerë këtë produkt gjithashtu kanë blerë:

11 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Klientët që e kanë blerë këtë produkt gjithashtu kanë blerë:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.