Gliko kungulleshe dhe xhinxhere

Gliko kungulleshe dhe xhinxhere

Gliko kungulleshe dhe xhinxhere prodhuar nga "Baxho Rapsodia"

100% Made in Albania

2,92 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Gliko kungulleshe dhe xhinxhere prodhuar nga "Baxho Rapsodia"  

Përmbajtja: 

  • Kungulleshe
  • Xhinxhere
  • Sheqer

Pesha: 370 gr

Përbërësit
Kungulleshka
Sheqer
Xhinxher
rapsodia-gliko-kungulleshke

Çdo produkt merret në analizat e duhura dhe për çdo proçes shikohet deri në detajin më të vogël. Çdo ditë shiten produktet e baxhos neper supermarket e disa qyteteve ne Shqiperi, si në: Shkoder, Vlore, Tirane, Durres dhe sigurisht Lezhe.

No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.