Liker pishe

Liker pishe

Liker pishe prodhuar nga "Baxho Rapsodia"

100% Made in Albania

12,50 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Liker pishe prodhuar nga "Baxho Rapsodia"  

Përmbajtja: 

  • Raki
  • Pishë
  • Sheqer

Pesha: 0,5 L

Përbërësit
Pishë
Raki
Sheqer
rapsodia-liker-pishe

Çdo produkt merret në analizat e duhura dhe për çdo proçes shikohet deri në detajin më të vogël. Çdo ditë shiten produktet e baxhos neper supermarket e disa qyteteve ne Shqiperi, si në: Shkoder, Vlore, Tirane, Durres dhe sigurisht Lezhe.

No reviews
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.