Veshje popullore e gruas
Veshje popullore e gruas

Veshje popullore e gruas

3 500 Lekë

Kostume letre të punuar me dorë me teknikë quilling.

100% Made in Albania

Krahina

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Veshje popullore e punuar me letër nga Dorina e "Bota Magjiplotë e letrës"

E veshur me llak për të parandaluar dëmtimin e lagështirës dhe ujit.

Përbërja
Letër
No reviews

3 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.