Ekskluzive - Spilë nga Bela Belinda
Ekskluzive - Spilë nga Bela Belinda
Ekskluzive - Spilë nga Bela Belinda

Ekskluzive - Spilë nga Bela Belinda

Spilë ekskluzive nga Bela Belinda

UNIKE!

Made in Albania

Artikujt e fundit në gjendje
29,17 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Spilë ekskluzive nga Bela Belinda

Artikulli mund të blihet vetëm nëpërmjet platformës tonë.

exl-bela-001

Bela Maci tashmë është në fushën e të bukurës prej vitesh por ajo gjithmonë krijon dhe aplikon teknika të ndryshme që sjellin produkte unike. Bela nuk krijon asnjë herë të njëjtën gjë. Kjo sepse dhe vetë ne jemi krijesa të pa imitueshme, ashtu si punimet e Belës.

No reviews

12 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.