Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me...
Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me...
Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me...
Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me...
Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me...
Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me...

Ekskluzive - Portofol i kuq punuar me dore nga Achaos.ar

exl-achaos-01
Artikujt e fundit në gjendje
6 000 Lekë

Portofol i kuq i punuar dhe pikturuar me dore nga Arta

100% Made in Kosova

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Portofol i punuar me dore dhe i pikturuar me dore nga Arta.

Lekure vegan

Permasat: 20cm * 10 cm

Përbërja
Lekure
No reviews

Klientët që e kanë blerë këtë produkt gjithashtu kanë blerë:

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Klientët që e kanë blerë këtë produkt gjithashtu kanë blerë:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.