Këllëf jasteku
Këllëf jasteku

Këllëf jasteku

1 200 Lekë

Këllëf jastëku pambuku i punuar me dorë.

100% Made in Albania.

Ngjyra
  • E kuqe
  • Portokalli
  • E verdhë
  • Braun
  • Rozë

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Këllëf pambuku të punuar me dorë me modele dhe ngjyra tipike.

I disponueshëm në dy madhësi standarde (40 * 40 dhe 50 * 50) si zbukuron shtëpinë dhe dhomën e ndenjes.

I pajisur me një zinxhir të fshehtë praktik, të përshtatshëm për heqjen e mbushjes dhe larjen e vetë jastëkut.

Mbushja nuk është e përfshirë.

Përbërja
Pambuk
No reviews
Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.