"Lul’qilimi” pjate dekorative me...

"Lul’qilimi” pjate dekorative me forma gjeometrike

dhé-round-01
Artikujt e fundit në gjendje
1 500 Lekë

"Lul’qilimi” pjate dekorative me forma gjeometrike - 14 cm

100% Made in Kosovo.

Përmasat

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

E mundshme në madhësi të ndryshme: 14 cm, 20 cm, 28 cm, 30 cm

Përbërja
Airdryclay
No reviews

16 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.