Përgjegjësia fiskale

Albartizan.al nuk ka përgjegjësinë nga ana fiskale për blerjet dhe shitjet me anë të këtij portali. Ky website është vetëm një vetrinë e përbashkët dhe çdo aspekt fiskal dhe tatimor ngelet në përgjegjësinë e vet artizanëve që marrin pjesë dhe paraqesin produktet e tyre.

Kredite

Koncepti dhe prodhimi:

Ky dyqan Online është krijuar nga EA COMM.

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.