Transporti dhe kthimi

Dërgesa e paketës tuaj

Paketat dërgohen brënda 3 ditëve pune nëse ato janë të gatshme.

Nëse produkti i përzgjedhur nuk është i disponueshëm ose nëse ai kërkon një personalizim nga ana juaj, do të jetë nën kujdesin e artizanit tju njoftoje mbi kohët e duhura për përgatitjen e tijë.

Gjithsesi ne të albartizan.al jemi të disponueshëm t'ju japim të gjitha informacionet e duhura mbi çdo fazë te procesit.

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.