Çantë shpine me dy rripa
Çantë shpine me dy rripa
Çantë shpine me dy rripa

Çantë shpine me dy rripa

2 800 Lekë

Çantë shpine me dy rripa.

Copë e endur në tezgjah tradicional

Ngjyra
  • E kuqe

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Çantë pambuku e punuar me dorë me dy rrypa shumë të rehatshëm.

Në pjesën e përparme ka një xhep të vogël.

Pajisur me një shtresë pambuku të brendshme e përshtatshme me ngjyrat e jashtme.

Mbyllja e rryp të vogël pambuku.

100% Prodhuar në Shqipëri

Përbërja
Pambuk
No reviews

Klientët që e kanë blerë këtë produkt gjithashtu kanë blerë:

Klientët që e kanë blerë këtë produkt gjithashtu kanë blerë:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.