Çantë me rrip
Çantë me rrip
Çantë me rrip

Çantë me rrip

artzad-canta-01
2 500 Lekë

Çantë pambuku me viza të shumëngjyrshme.

100% Made in Shqipëria.

Thurja
  • bag 1
  • bag 2
  • bag 3
  • bag 4
  • bag 5

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Çantë pambuku me viza horizontale ose vertikale.

Pajisur me dy doreza litari i tërthurur me dorë  që mund te zgjaten ose shkurtohen sipas nevojës.

Variant me doreza me copën e endur.

E endur plotësisht me dorë sipas traditës të Zadrimës dhe të stilizuara dhe paketuara në Laboratorin tonë në Lezhë.

Astar i brendshëm i kombinuar.

Përbërja
Pambuk
No reviews

5 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.