Mbajtëse penelash grimi
Mbajtëse penelash grimi
Mbajtëse penelash grimi

Mbajtëse penelash grimi

1 500 Lekë
  • Mbajtës furçesh i punuar me dorë në pambuk.
  • 100% Made in Albania
Ngjyra
  • Gri
  • E kuqe
  • E zezë
  • Blu

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Mbajtës furçesh i punuar me dorë në pambuk.

Pajisur me hapësira praktike për rregullimin e furçave apo edhe lapsave për sytë apo buzët.

Dy lidhësa shumë të rehatshme lejojnë mbylljen rrotull.

Furça dhe lapsa nuk janeë të përfshirë.

100% Prodhuar në Shqipëri.

Përbërja
Pambuk
No reviews

14 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.