Byzylyk "Shenja juaj e horoskopit -...
Byzylyk "Shenja juaj e horoskopit -...

Byzylyk "Shenja juaj e horoskopit - Luani"

anart-byzylyk-06
Artikujt e fundit në gjendje
1 700 Lekë

Byzylyk "Shenja juaj e horoskopit - Luani" punuar me dore nga motrat "An'Art Kocollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Për ju që besoni te ndikimi i energjisë planetare në jetën tonë, kemi menduar të krijojmë byzylikë me gurët e zgjedhur sipas shenjës suaj të horoskopit.

Punuar me teknikën makrame, dhe gurët tuaj energjikë. Konkretisht amethisti, citrina, tiger's eye, sidyropiyrit, onyx i zi.

Kapëse çelik.

No reviews

6 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.