Byzylyk "Facing the shadows"
Byzylyk "Facing the shadows"

Byzylyk "Facing the shadows"

anart-byzylyk-05
2 000 Lekë

Byzylyk "Facing the shadows" punuar me dore nga motrat "An'Art Kocollari"

100% Made in Albania

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Një byzylik i fortë, mburojë për energjinë tuaj!

Hematit, Labradorit, Onyx i zi, Smoky Kuarc, Perla në qendër. Kapëse çelik.

Kapëse çelik.

No reviews

6 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.