Lista e produkteve sipas markës Art&Crafts by Elda

Elda ka nisur të punojë fillimisht me punimet me gozhdë dhe fije para 2 viteve e gjysëm, si një dëshirë për t'ju bërë disa dhurata familjarëve të saj e më pas nisi të eksperimentonte edhe në teknika e materiale të ndryshme. 

Elda e pershkruan punën e saj si "nje perpjekje per te respektuar bukurine qe na jep natyra".

Më pak
copy of Lojë tetris në resin copy of Lojë tetris në resin 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

copy of Lojë tetris në resin

Art&Crafts by Elda
elda-tetris-002
6,67 €
Lojë tetris në resin punuar nga Elda Made in Albania
Lojë tetris në resin Lojë tetris në resin 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Lojë tetris në resin

Art&Crafts by Elda
elda-tetris-001
6,67 €
Lojë tetris në resin punuar nga Elda Made in Albania
Shenjues libli me resin dhe... Shenjues libli me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shenjues libli me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-001
8,33 €
Shenjues libli me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-002
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-003
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-004
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-005
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-006
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-007
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Shënjues libri me resin dhe... Shënjues libri me resin dhe... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Aksesore të ndryshëm

Shënjues libri me resin dhe lule të thara

Art&Crafts by Elda
elda-shenjues-008
8,33 €
Shënjues libri me resin dhe lule të thara punuar nga Elda Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.