Lista e produkteve sipas markës Rapsodia

Baxho Rapsodia, ndodhet në fshatin Krajen, Lezhe. U krijua në vitin 2009, pasi restorant Rapsodia u krijua në 2006. Aty prodhohet djathë dhie, djathë lope, djathë nape,djathë kaçkavall, gjalp, mazë, kos.

Çdo produkt merret në analizat e duhura dhe për çdo proçes shikohet deri në detajin më të vogël. Çdo ditë shiten produktet e baxhos neper supermarket e disa qyteteve ne Shqiperi, si në: Shkoder, Vlore, Tirane, Durres dhe sigurisht Lezhe.

Më pak
Mustarda dhe nën vaj

Djath me sherbele nën vaj

Rapsodia
rapsodia-djath-sherebele
1,67 €
Djath me sherbele nën vaj prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Djath me spec djegës nën vaj

Rapsodia
rapsodia-djath-sherebele
1,67 €
Djath me spec djegës nën vaj prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Domate e thatë nën vaj

Rapsodia
rapsodia-domate-thatë
3,33 €
Domate e thatë nën vaj prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Gliko fiku i egër

Rapsodia
rapsodia-gliko-fikueger
3,75 €
Gliko fiku i egër prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Gliko kungulleshe dhe xhinxhere

Rapsodia
rapsodia-gliko-kungulleshke
2,92 €
Gliko kungulleshe dhe xhinxhere prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Komposto luleshtrydhe

Rapsodia
rapsodia-komposto-luleshtrydhe
2,50 €
Komposto luleshtrydhe prodhuar nga "Baxho Rapsodia"  100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Komposto qershie

Rapsodia
rapsodia-komposto-qershie
2,50 €
Komposto qershie prodhuar nga "Baxho Rapsodia"  100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Komposto thane

Rapsodia
rapsodia-komposto-thane
3,33 €
Komposto thane prodhuar nga "Baxho Rapsodia"  100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Krem gështenje

Rapsodia
rapsodia-geshtenje-krem
3,33 €
Krem gështenje prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Lëngje dhe ekstrakte

Krem shegë e egër

Rapsodia
rapsodia-shege-krem
2,08 €
Krem shegë e egër prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Lëngje dhe ekstrakte

Lëng boronice

Rapsodia
rapsodia-leng-boronice
5,83 €
Lëng boronice prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Lëngje dhe ekstrakte

Lëng qershie

Rapsodia
rapsodia-leng-qershie
3,33 €
Lëng qershie prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Lëngje dhe ekstrakte

Lëng shege

Rapsodia
rapsodia-leng-shege
3,75 €
Lëng shege prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Likere dhe raki

Liker pishe

Rapsodia
rapsodia-liker-pishe
12,50 €
Liker pishe prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Lule çikore

Rapsodia
rapsodia-lule-çikore
4,17 €
Lule çikore prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Mustardë molle e egër

Rapsodia
rapsodia-mustarde-molle
3,75 €
Mustardë molle e egër prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel boronice

Rapsodia
rapsodia-recel-boronice
4,58 €
Reçel boronice prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel fiku

Rapsodia
rapsodia-recel-fiku
2,92 €
Reçel fiku prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel ftoi

Rapsodia
rapsodia-recel-ftoi
2,50 €
Reçel ftoi prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel hurme

Rapsodia
rapsodia-recel-hurme
2,50 €
Reçel hurme prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel kumbulle

Rapsodia
rapsodia-recel-kumbulle
2,92 €
Reçel kumbulle prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel luleshtrydhe

Rapsodia
rapsodia-recel-luleshtrydhe
2,92 €
Reçel luleshtrydhe prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel manaferre

Rapsodia
rapsodia-recel-manaferre
2,92 €
Reçel manaferre prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Reçel dhe komposto

Reçel molle

Rapsodia
rapsodia-recel-molle
2,50 €
Reçel molle prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.