Lista e produkteve sipas markës Artistike Zadrima

Punishtja e Artizanantit është ngritur fillimisht në vitin 1993 në fshatin Blinisht të Qarkut Lezhë. 

Iniciatoria e parë ishte Znj. Tereze Gega e cila mendoi që këtë traditë të vecantë të tezgjahut e cila karekterizon zonën e Zadrimës, ta praktikonte jo thjesht si një zakon por si një zanat i cili mund të gjeneronte të ardhura.

Më pak
Çanta dhe portofola

Çantë dore e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-clutch-002
15,00 €
Çantë dore e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe portofola

Çantë dore gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-clutch-002
15,00 €
Çantë dore gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe kuleta

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-005
24,17 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-007
20,83 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-010
20,83 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe kuleta

Çantë gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-004
24,17 €
Çantë gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-009
20,83 €
Çantë gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë rozë e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-011
20,83 €
Çantë rozë e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Ekskluzive - Çantë dore Ekskluzive - Çantë dore 2
Me porosi
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Çantë dore

Artistike Zadrima
exl-artistike-001
16,67 €
Çantë dore e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Jastekë dekorative

Këllëf jasteku i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-cushion-001
8,33 €
Këllëf jasteku i endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Jastekë dekorative

Këllëf jasteku i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-cushion-002
8,33 €
Këllëf jasteku i endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Jastekë dekorative

Këllëf jasteku i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-cushion-003
8,33 €
Këllëf jasteku i endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-001
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-002
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-003
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-004
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-005
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-006
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.