Lojë tetris në resin
Lojë tetris në resin
Lojë tetris në resin
Lojë tetris në resin

Lojë tetris në resin

Lojë tetris në resin punuar nga Elda

Made in Albania

Artikujt e fundit në gjendje
6,67 €
Pa tatim

 

Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

 

Lojë tetris në resin e punuar nga Elda

Setet janë të krijuara posaçerisht për çdo klient dhe për këtë janë unike sepse asnjëra nuk i ngjan tjetrës.

Zgjidh Shqipërinë dhe produktet "Handmade in Albania"

Pëmbajtja
Resin
elda-tetris-001

Elda e pershkruan punën e saj si "nje perpjekje per te respektuar bukurine qe na jep natyra".

No reviews

10 produkte të tjerë në të njëjtën kategori:

Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.