Mustarda dhe nën vaj

Mustarda dhe nën vaj

Lule çikore

Rapsodia
rapsodia-lule-çikore
4,17 €
Lule çikore prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Salc domatesh

Rapsodia
rapsodia-salc-domate
1,67 €
Salc domatesh prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Mustardë molle e egër

Rapsodia
rapsodia-mustarde-molle
3,75 €
Mustardë molle e egër prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Domate e thatë nën vaj

Rapsodia
rapsodia-domate-thatë
3,33 €
Domate e thatë nën vaj prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Djath me sherbele nën vaj

Rapsodia
rapsodia-djath-sherebele
1,67 €
Djath me sherbele nën vaj prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Mustarda dhe nën vaj

Djath me spec djegës nën vaj

Rapsodia
rapsodia-djath-sherebele
1,67 €
Djath me spec djegës nën vaj prodhuar nga "Baxho Rapsodia" 100% Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.