Tekstile për kuzhinën

Të pëlqejnë darkat me shumë persona? Apo preferoni një darkë intime apo një mbrëmje relaksuese me familjen? Në çdo rast, kemi mbulesa tavoline dhe çentro për çdo rast. Çdo gjë është e punuar me dorë në Shqipëri.

Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-001
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-002
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-003
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-004
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-005
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-006
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bread-007
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Msalla e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-msalla-001
24,17 €
Msalla e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Msalla e bardhë e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-msalla-002
24,17 €
Msalla e bardhë e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.