Jastekë dekorative

Shtoni nuanca shumëngjyrëshe në dekorin tuaj me përzgjedhjen tonë të jastëkëve dhe këllëfeve të jastëkëve për dhomën e ndenjes, në shumë modele dhe ngjyra për tu përshtatur me çdo stil.

Jastekë dekorative

Këllëf jasteku i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-cushion-001
8,33 €
Këllëf jasteku i endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Jastekë dekorative

Këllëf jasteku i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-cushion-002
8,33 €
Këllëf jasteku i endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Jastekë dekorative

Këllëf jasteku i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-cushion-003
8,33 €
Këllëf jasteku i endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.