Shalle

Albartizan.al ju prezanton një gamë të gjërë shajesh per gra dhe vajza të endura me dorë nga artizanët tanë. Zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar ose jini guximtarë dhe provoni diçka të re.

Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-003
19,17 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-004
19,17 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-005
19,17 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-006
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Me porosi
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-007
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-008
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-009
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-012
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah
Artikujt e fundit në gjendje
Shalle

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-010
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-011
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-012
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-013
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-014
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-015
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-016
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-017
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-018
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-019
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall grash i endur në tezgjah Shall grash i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall grash i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-20
20,83 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Shall i endur në tezgjah Shall i endur në tezgjah 2
Artikujt e fundit në gjendje
Produktet

Shall i endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-shall-022
19,17 €
Shall grash i punuar me dorë nga Tereze 100% Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.