Femra

Bleni rrobat më të modës online në albartizan.al. Zbuloni të preferuarat e reja të modës së grave! Gjeni atë që dëshironi, nga rrobat e përditshme deri tek ato elegante të festave. Me koleksionin tonë të rrobave, të bëra me pëlhura të endura me dorë, moda e grave është e qëndrueshme dhe e përgjegjshme!

Çanta dhe portofola

Çantë dore gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-clutch-002
15,00 €
Çantë dore gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Veshje

Minifund i ngushtë

amargi-SS21-pencilskirt
60,00 €
Fund i shkurtër nga Amargi Made in Albania
Çanta dhe portofola

Çantë dore e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-clutch-002
15,00 €
Çantë dore e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Ekskluzive - Çantë dore Ekskluzive - Çantë dore 2
Me porosi
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Çantë dore

exl-artistike-001
16,67 €
Çantë dore e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Produktet

Bluzë me thekë

amargi-SS21-fringetop
100,00 €
Bluzë me thekë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fustan i gjatë

amargi-SS21-spaghettidress
110,00 €
Fustan i gjatë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fustan "One-Shoulder Dress"

amargi-SS21-onesholderdress
125,00 €
Fustan "One-Shoulder Dress" prodhuar nga Amargi Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-007
20,83 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-009
20,83 €
Çantë gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe kuleta

Çantë gri e endur në tezgjah

az-bag-004
24,17 €
Çantë gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Veshje

Minifund me veref

amargi-SS21-trumpet
80,00 €
Minifund me veref prodhuar nga Amargi Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-010
20,83 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.