Kordhela

Shijoni ditë të shkëlqyeshme pafund me aksesorët tonë të flokëve. Për raste më formale, mos shikoni më larg se kordhelet e flokëve me rruaza, temina, qendisje apo të thjeshta dhe çiftoini ato me vathët që ju përputhen. Çfarëdo ngjarje që do të keni, aksesorët tanë të flokëve do të arrijnë të japin diçka më shumë flokëve tuaj.

Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-003
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-002
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-001
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-004
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-010
20,83 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga ErindaMade in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-011
20,83 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-005
20,83 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-006
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-007
20,83 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-008
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-009
20,83 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel me lule i punuar me... Kordel me lule i punuar me... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-012
33,33 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga ErindaMade in Albania
Kordel me lule i punuar me...
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel me lule i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-011
29,17 €
Kordel me lule i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Kordel lëkure i punuar me dorë
Artikujt e fundit në gjendje
Kordhela

Kordel lëkure i punuar me dorë

Art&Deko by Erinda
erinda-kordel-010
29,17 €
Kordel lëkure i punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.