Byzylyke

Përditësoni stilin tuaj me byzylykët tanë për femra. Zgjidhni nga një gamë e gjerë byzylykësh dhe aksesorësh për të kompletuar stilin tuaj: nga byzylykët e metalike deri te ato me gërsheta të butë, artizanet tona i krijojne te gjitha llojet.

Byzylyke

Byzylyk "Champagne"

An'Art Koçollari
anart-bracelet-001
16,67 €
Byzylyk "Champagne" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Byzylyk "Ëndrrat e një nate...
Artikujt e fundit në gjendje
Byzylyke

Byzylyk "Ëndrrat e një nate vere"

An'Art Koçollari
anart-bracelet-002
16,67 €
Byzylyk "Ëndrrat e një nate vere" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Byzylyk "Facing the shadows" Byzylyk "Facing the shadows" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Byzylyke

Byzylyk "Facing the shadows"

An'Art Koçollari
anart-bracelet-003
16,67 €
Byzylyk "Facing the shadows" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Byzylyk "Sweet and Sour" Byzylyk "Sweet and Sour" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Byzylyke

Byzylyk "Sweet and Sour"

An'Art Koçollari
anart-bracelet-004
16,67 €
Byzylyk "Sweet and Sour" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Byzylyk "Time for summer in... Byzylyk "Time for summer in... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Byzylyke

Byzylyk "Time for summer in crystal"

An'Art Koçollari
anart-bracelet-005
16,67 €
Byzylyk "Time for summer in crystal" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Byzylyk "Shenja juaj e... Byzylyk "Shenja juaj e... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Byzylyke

Byzylyk "Shenja juaj e horoskopit - LUANI"

An'Art Koçollari
anart-bracelet-007
14,17 €
Byzylyk "Shenja juaj e horoskopit - LUANI" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.