Vathë

Azhurnoni stilin tuaj me vathët tanë për gratë. Pavarësisht nëse dëshironi të shkoni të guximshëm apo të matur, ne kemi aksesorët idealë për të rënë në sy me pamjen suaj: nga tylat përrallorë, organzat elegante, gur natyrale apo kompozime unike, i kemi të gjitha.

Ekskluzive - Vathë nga Bela... Ekskluzive - Vathë nga Bela... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Vathë nga Bela Belinda

Bela Belinda
exl-bela-004
26,67 €
Vathë ekskluzive nga Bela Belinda Made in Albania
Ekskluzive - Vathë nga Bela... Ekskluzive - Vathë nga Bela... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Vathë nga Bela Belinda

Bela Belinda
exl-bela-005
20,83 €
Vathë ekskluzive nga Bela Belinda UNIKE! Made in Albania
Ekskluzive - Vathë nga Bela... Ekskluzive - Vathë nga Bela... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Vathë nga Bela Belinda

Bela Belinda
exl-bela-006
20,83 €
Vathë ekskluzive nga Bela Belinda UNIKE! Made in Albania
Vathë "Fractals"
Out-of-Stock
Vathë

Vathë "Fractals"

Bela Belinda
bela-vathe-001
29,17 €
Vathë "Fractals" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Vathë "Luledielli"
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Luledielli"

Bela Belinda
bela-vathe-002
29,17 €
Vathë "Luledielli" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Vathë katror Vathë katror 2
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë katror

Bela Belinda
bela-vathe-003
25,00 €
Vathë katror punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Vathë "Creeping Leaves"
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Creeping Leaves"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-001
33,33 €
Vathë "Creeping Leaves" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Glamour Fern"
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Glamour Fern"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-002
29,17 €
Vathë "Glamour Fern" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Mimosa Drops"
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Mimosa Drops"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-003
29,17 €
Vathë "Mimosa Drops" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Bold in Gold" Vathë "Bold in Gold" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Bold in Gold"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-004
16,67 €
Vathë "Bold in Gold" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Bold in Gold" Vathë "Bold in Gold" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Bold in Gold"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-005
16,67 €
Vathë "Bold in Gold" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Bold in Gold" Vathë "Bold in Gold" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Bold in Gold"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-006
16,67 €
Vathë "Bold in Gold" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Bold in Gold" Vathë "Bold in Gold" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Bold in Gold"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-007
16,67 €
Vathë "Bold in Gold" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë "Bold in Gold" Vathë "Bold in Gold" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë "Bold in Gold"

Brisi's Bijoux
brisi-vathe-008
16,67 €
Vathë "Bold in Gold" punuar me dorë nga Brisi Made in Albania
Vathë

Vathë "Harta e Shqipërisë"

Bota Magjiplotë e Letrës
dori-vathe-001
10,00 €
Vathë "Harta e Shqipërisë" punuar me dorë Dorina Made in Albania
Vathë

Vathë "Mustaqet e Çelos"

Bota Magjiplotë e Letrës
dori-vathe-002
10,00 €
Vathë "Mustaqet e Çelos" punuar me dorë Dorina Made in Albania
Vathë

Vathë "Valltarët"

Bota Magjiplotë e Letrës
dori-vathe-003
16,67 €
Vathë "Valltarët" punuar me dorë Dorina Made in Albania
Vathë në bakër
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë në bakër

Art&Deko by Erinda
erinda-vathe-001
20,83 €
Vathë në bakër punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Vathë në bakër
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë në bakër

Art&Deko by Erinda
erinda-vathe-002
20,83 €
Vathë në bakër punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Vathë në bakër
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë në bakër

Art&Deko by Erinda
erinda-vathe-003
16,67 €
Vathë në bakër punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Vathë në bakër
Artikujt e fundit në gjendje
Vathë

Vathë në bakër

Art&Deko by Erinda
erinda-vathe-004
16,67 €
Vathë në bakër punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.