Unaza

Këtu mund të gjeni të gjitha unazat tona për gra. Tërhiqni vëmendjen në duart tuaja me unaza metalike të guximshme ose qëndroni të sofistikuar me ato elegante, të hollë, të veshura me ar. Çdo unazë është bërë me dorë nga artizanët tanë.

Unaza

Unazë lule me perl

An'Art Koçollari
anart-unaza-001
12,50 €
Unazë lule me perl punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Unazë polimerike me gur Unazë polimerike me gur 2
Artikujt e fundit në gjendje
Unaza

Unazë polimerike me gur

An'Art Koçollari
anart-unaza-002
12,50 €
Unazë polimerike me gur e punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Ring "My Galaxy" Ring "My Galaxy" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Unaza

Ring "My Galaxy"

An'Art Koçollari
anart-unaza-003
12,50 €
Ring "My Galaxy" e punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Unazë "Vintage Roses" Unazë "Vintage Roses" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Unaza

Unazë "Vintage Roses"

An'Art Koçollari
anart-unaza-004
10,83 €
Unazë "Vintage Roses" e punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Unazë me gurë dhe perlë Unazë me gurë dhe perlë 2
Artikujt e fundit në gjendje
Unaza

Unazë me gurë dhe perlë

An'Art Koçollari
anart-unaza-005
8,33 €
Unazë "Vintage Roses" e punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.