Varëse

Shtoni diçka të këndshëme në pamjen tuaj me gjerdanet tona për gratë. Pavarësisht nëse dëshironi të dukeni e guximshme dhe moderne apo e matur dhe e thjeshtë, ne kemi aksesorët idealë për të krijuar pamjen tuaj: eksploroni një shumëllojshmëri të madhe të gjerdanave për çdo rast që do mund të keni. Porositni të preferuarat tuaja në albartizan.al.

Varëse me gurë dhe rruaza Varëse me gurë dhe rruaza 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse me gurë dhe rruaza

Bela Belinda
bela-varese-001
70,83 €
Varëse me gurë dhe rruaza punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse me gurë dhe rruaza Varëse me gurë dhe rruaza 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse me gurë dhe rruaza

Bela Belinda
bela-varese-002
58,33 €
Varëse me gurë dhe rruaza punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse me gurë dhe rruaza Varëse me gurë dhe rruaza 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse me gurë dhe rruaza

Bela Belinda
bela-varese-003
62,50 €
Varëse me gurë dhe rruaza punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse me lidhëse mëndafshi
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse me lidhëse mëndafshi

Bela Belinda
bela-varese-004
108,33 €
Varëse me lidhëse mëndafshi punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Fractals"
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Fractals"

Bela Belinda
bela-varese-005
37,50 €
Varëse "Fractals" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Fractals" Varëse "Fractals" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Fractals"

Bela Belinda
bela-varese-006
37,50 €
Varëse "Fractals" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Fractals"
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Fractals"

Bela Belinda
bela-varese-007
41,67 €
Varëse "Fractals" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Fractals"
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Fractals"

Bela Belinda
bela-varese-008
37,50 €
Varëse "Fractals" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Fractals"
Out-of-Stock
Varëse

Varëse "Fractals"

Bela Belinda
bela-varese-009
41,67 €
Varëse "Fractals" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Unity" Varëse "Unity" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Unity"

Bela Belinda
bela-varese-010
83,33 €
Varëse "Unity" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "Up in the Air" Varëse "Up in the Air" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Up in the Air"

Bela Belinda
bela-varese-011
75,00 €
Varëse "Up in the Air" punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse me gurë dhe rruaza
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse me gurë dhe rruaza

Bela Belinda
bela-varese-012
62,50 €
Varëse me gurë dhe rruaza punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse me gurë dhe rruaza
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse me gurë dhe rruaza

Bela Belinda
bela-varese-013
54,16 €
Varëse me gurë dhe rruaza punuar me dorë Bela Belinda Made in Albania
Varëse "3 lule"
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "3 lule"

Art&Deko by Erinda
erinda-varese-001
20,83 €
Varëse "3 lule" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Varëse "3 lule"
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "3 lule"

Art&Deko by Erinda
erinda-varese-002
20,83 €
Varëse "3 lule" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Varëse "3 lule"
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "3 lule"

Art&Deko by Erinda
erinda-varese-003
20,83 €
Varëse "3 lule" punuar me dorë nga Erinda Made in Albania
Ekskluzive - Varëse nga... Ekskluzive - Varëse nga... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Varëse nga Art&Deco

Art&Deko by Erinda
exl-erinda-001
50,00 €
Ekskluzive - Varëse nga Art&Deco Made in Albania
Varëse "Crystal kiss on the...
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Crystal kiss on the neck"

An'Art Koçollari
anart-varese-001
20,00 €
Varëse "Crystal kiss on the neck" punuar me dorë An'Art Made in Albania
Varëse "Sweet crystal dreams" Varëse "Sweet crystal dreams" 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse "Sweet crystal dreams"

An'Art Koçollari
anart-varese-004
16,67 €
Varëse "Sweet crystal dreams" punuar me dorë An'Art Made in Albania
Varëse e koleksionit... Varëse e koleksionit... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse e koleksionit "Fairytale"

An'Art Koçollari
anart-varese-005
33,33 €
Varëse e koleksionit "Fairytale" punuar me dorë An'Art Made in Albania
Varëse e koleksionit... Varëse e koleksionit... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse e koleksionit "Fairytale"

An'Art Koçollari
anart-varese-006
29,17 €
Varëse e koleksionit "Fairytale" punuar me dorë An'Art Made in Albania
Varëse e koleksionit... Varëse e koleksionit... 2
Artikujt e fundit në gjendje
Varëse

Varëse e koleksionit "Fairytale"

An'Art Koçollari
anart-varese-007
29,17 €
Varëse e koleksionit "Fairytale" punuar me dorë An'Art Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.