Çanta shpatulle

Çanta shpatulle fpër burra dhe gra. Nga më tê thjeshtat deri tek krijimet origjinale, për çdo stil.

Çanta dhe kuleta

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-005
24,17 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe kuleta

Çantë gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-004
24,17 €
Çantë gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-007
20,83 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-009
20,83 €
Çantë gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-010
20,83 €
Çantë e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta shpatulle

Çantë rozë e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-bag-011
20,83 €
Çantë rozë e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.