Çanta dore

Çanta dore për burra dhe gra. Nga më tê thjeshtat deri tek krijimet origjinale, për çdo stil.

Ekskluzive - Çantë dore Ekskluzive - Çantë dore 2
Me porosi
Koleksioni Ekskluziv

Ekskluzive - Çantë dore

Artistike Zadrima
exl-artistike-001
16,67 €
Çantë dore e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe portofola

Çantë dore gri e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-clutch-002
15,00 €
Çantë dore gri e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Çanta dhe portofola

Çantë dore e kuqe e endur në tezgjah

Artistike Zadrima
az-clutch-002
15,00 €
Çantë dore e kuqe e endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.