Vathë

Azhurnoni stilin tuaj me vathët tanë për gratë. Pavarësisht nëse dëshironi të shkoni të guximshëm apo të matur, ne kemi aksesorët idealë për të rënë në sy me pamjen suaj: nga tylat përrallorë, organzat elegante, gur natyrale apo kompozime unike, i kemi të gjitha.

Product added to wishlist

Kjo faqe përdor cookie për të përmirësuar përvojën e shfletimit të përdoruesve dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e vetë faqes. Ne përdorim si cookie teknike ashtu edhe palë të treta për të dërguar mesazhe promovuese bazuar në sjelljen e përdoruesit. Ju mund t'i njihni detajet duke u konsultuar me politikën tonë të privatësisë këtu.

Duke vazhduar të shfletoni, ju pranoni përdorimin e cookies; përndryshe është e mundur të largohet nga faqja.