Veshje dhe modë

Artizanët tanë krijojnë veshje dhe aksesorë që mund te mbajnë emrin "Handmade in Albania". Zbulojini ato, zgjidhini ato dhe krijoni stilin tuaj të qëndrueshëm dhe mbështetni ekonomine vendase shqiptare.

Veshje

Minifund i ngushtë

Amargi
amargi-SS21-pencilskirt
60,00 €
Fund i shkurtër nga Amargi Made in Albania
Produktet

Bluzë me thekë

Amargi
amargi-SS21-fringetop
100,00 €
Bluzë me thekë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fustan i gjatë

Amargi
amargi-SS21-spaghettidress
110,00 €
Fustan i gjatë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fustan "One-Shoulder Dress"

Amargi
amargi-SS21-onesholderdress
125,00 €
Fustan "One-Shoulder Dress" prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Këmishë me mëngë të gjata

Amargi
amargi-SS21-wrapshirt
95,00 €
Këmishë me mëngë të gjata prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fustan pa mëngë model A-Line

Amargi
amargi-SS21-alinedress
130,00 €
Fustan pa mëngë model A-Line prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Minifund me veref

Amargi
amargi-SS21-trumpet
80,00 €
Minifund me veref prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fustan me pala

Amargi
amargi-SS21-accordion
155,00 €
Fustan me pala prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Pantallona me bel të lartë

Amargi
amargi-SS21-cigarettepaints
110,00 €
Pantallona me bel të lartë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Bluzë pa mëngë

Amargi
amargi-SS21-camisoletop
65,00 €
Bluzë pa mëngë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Pantallona të gjëra

Amargi
amargi-SS21-widepants
110,00 €
Pantallona të gjëra prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Bluzë me veref

Amargi
amargi-SS21-peplumtop
95,00 €
Bluzë me veref prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Tuta me bel të lartë

Amargi
amargi-SS21-jumpsuit
150,00 €
Tuta me bel të lartë prodhuar nga Amargi Made in Albania
Produktet

Fustan i gjatë me pala

Amargi
amargi-SS20-maxidress
140,00 €
Fustan i gjatë me palaprodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Bluzë pa mëngë e shkurtër

Amargi
amargi-SS20-croptop
40,00 €
Bluzë pa mëngë e shkurtër prodhuar nga Amargi Made in Albania
Veshje

Fund i shkurtër me veref

Amargi
amargi-SS20-scaterskirt
70,00 €
Fund i shkurtër me veref prodhuar nga Amargi Made in Albania
Tekstile për kuzhinën

Mbajtës buke i endur në tezgjah

az-bread-001
10,00 €
Mbajtës buke endur në tezgjah e punuar me dorë nga Tereze Made in Albania
Veshje

Fustan i ngushtë me pala

Amargi
amargi-SS20-tiereddress
120,00 €
Fustan i ngushtë me mëngë të fryra prodhuar nga Amargi Made in Albania
Product added to wishlist

Ne përdorim cookies për të personalizuar dhe optimizuar përmbajtjen që ju shfaqet, në mënyrë që t'ju garantojë përvojën më të mirë të blerjes në internet. Duke klikuar "Prano të gjithë cookies", ne do të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta dhe sugjerime të personalizuara, bazuar në ato që ju pëlqen. Nëse preferoni, mund të zgjidhni të vazhdoni të përdorni opsionin "Vetëm cookies të kërkuara". Sidoqoftë, ju lutem vini re se bllokimi i disa llojeve të cookies mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ne mund t'ju ofrojmë përmbajtje të personalizuar që mund t'ju pëlqejnë.

Për më shumë informacion në lidhje me cookies dhe pse i përdorim ato, vizitoni faqen tonë të Politikave të Cookie në çdo kohë.